VoIP

Solipsis - uw IT partner voor cloud, security, werkplek en telefonie

Het traditionele telefonienetwerk zal flink gemoderniseerd worden. Na bijna 25 jaar wordt er afscheid genomen van ISDN. Wat houdt deze modernisering in en wat betekent het stopzetten van ISDN 1/2 voor u? En weet u dat VoIP een passend alternatief is?

Moderniseren telefooncentrales

De huidige vaste telefonie centrales voor PSTN zijn verouderd. Om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven bellen met de analoge vaste telefoonlijn, investeert KPN de komende jaren fors in het moderniseren van het telecomnetwerk. Concreet houdt dit in dat oude telefoniecentrales worden vervangen voor minicentrales met IP-technologie. Deze centrales zijn ook een stuk energiezuiniger.

VoIP, hét passende alternatief voor ISDN

Het alternatief voor de vaste telefonie is bellen via VoIP. VoIP betekent Voice-over-Internet-Protocol. Een analoge of digitale telefoonlijn is niet langer nodig. VoIP biedt een aantal voordelen en is een passend alternatief:

  • Verbetering stabiliteit verbinding
  • Lagere kosten in vergelijking met traditionele verbindingen
  • Allerlei vormen van communicatie worden gebundeld aangeboden (zoals spraak, fax, voicemail, video vergaderen etc.)
  • Er is een versleutelde verbinding
  • VoIP switches kunnen gebruik maken van standaard hardware, wat uiteindelijk tot lagere kosten leidt

Overstappen naar VoIP

Solipsis helpt u graag met het bieden van een toekomstvaste oplossing die voor uw situatie het meest geschikt is. Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.


Ik wil meer informatie over:

organisatie

naam

e-mail

telefoonnummer

KPN ÉÉN, flexibiliteit in communicatie

Solipsis is ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN. Dankzij dit partnership kunnen wij u een volledig dienstenportfolio aanbieden op het gebied van cloud, security, werkplek en telefonie. Wij bieden onder andere KPN ÉÉN aan: één zakelijke oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software. Dit geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen. Solipsis verzorgt het gehele traject, zodat u 1 aanspreekpunt heeft. Wij adviseren u graag of dit pakket aansluit bij uw organisatie.

Lees meer over KPN ÉÉN: