KPN Excellence Partnership

Solipsis is ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN.  Het ‘’Excellence & IT Business Partnership” is een formule die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde businesspartners van KPN.

KPN biedt zijn zakelijke klanten (klein, middelgroot en groot) een compleet assortiment aan diensten, van vaste en mobiele telefonie en internet tot diverse end-to-end- oplossingen op het gebied van infrastructuur, werkplekbeheer, veiligheid, de cloud, datanetwerken en datacenters.

Uw totaalleverancier

De naam ‘’Excellence’’ heeft betrekking op een servicegerichte en persoonlijke distributiestrategie. U heeft hiermee niet langer te maken met verschillende partijen voor uw telefonie, data en ICT-diensten want voortaan kunt u voor al uw diensten bij Solipsis terecht. Wij kunnen u dankzij dit partnership een volledig dienstenportfolio aanbieden.

Daarnaast blijven wij uw vaste aanspreekpunt en verzorgen het gehele traject van verkoop en advies tot en met de levering, installatie, service en facturatie. Uiteraard krijgt u de persoonlijke service zoals u van ons gewend bent.

Ik wil meer informatie over:

organisatie

naam

e-mail

telefoonnummer