KPN Excellence Partner

 

 

 

 

 

Solipsis is ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN. Dankzij dit partnership kunnen wij u een volledig dienstenportfolio aanbieden op het gebied van cloud, security, werkplek en telefonie. Zoals u van ons mag verwachten, volgen wij marktontwikkelingen op de voet en adviseren u graag als dit mogelijk gevolgen voor u zal gaan hebben. Wist u bijvoorbeeld dat het telecomnetwerk flink gemoderniseerd gaat worden? Lees snel verder om te zien wat dit voor u betekent.

ISDN gaat verdwijnen

Als gevolg hiervan worden de ISDN1, ISDN2 en meervoudige PTSN-aansluitingen stopgezet met ingang van 1 september 2019. Oude telefoniecentrales worden vervangen door centrales met IP-technologie, die ook een stuk energiezuiniger zijn.

VoIP, een passend alternatief

Het alternatief voor de vaste telefonie is bellen via VoIP. VoIP betekent Voice-over-Internet-Protocol. Een analoge of digitale telefoonlijn is niet langer nodig. VoIP biedt een aantal voordelen en is een passend alternatief:

  • Verbetering stabiliteit verbinding
  • Lagere kosten in vergelijking met traditionele verbindingen
  • Allerlei vormen van communicatie worden gebundeld aangeboden (zoals spraak, fax, voicemail, video vergaderen etc.)
  • Er is een versleutelde verbinding
  • VoIP switches kunnen gebruik maken van standaard hardware, wat uiteindelijk tot lagere kosten leidt

KPN ÉÉN, flexibiliteit in communicatie

Nieuw in ons portfolio is KPN ÉÉN, één zakelijke oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software. Dit geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen waarbij Solipsis het gehele traject verzorgt zodat u 1 aanspreekpunt heeft. Wij adviseren u graag of dit pakket aansluit bij uw organisatie.

Ik wil meer informatie over:

organisatie

naam

e-mail

telefoonnummer