Software

Speciale expertise; maatwerk

Optimale daadwerkelijke functionaliteit van software is van belang voor de continuïteit organisatie. Wanneer standaard software hierin niet voorziet heeft u de keuze uit te wijken naar maatwerk. Ook uw specifieke procesvraagstukken kunnen we vertalen naar een passende software oplossing. Rapportages, data-integratie of een complete maatwerkoplossing onze enthousiaste softwareontwikkelaars denken graag met u mee om u in uw informatiebehoefte te voorzien.

Passende programmatuur; software

Uw software; de basis die alle bedrijfsmiddelen aanstuurt. Om alle computers, servers en andere hardware zo efficiënt mogelijk te laten werken moet uw besturing op orde zijn. Solipsis Managed Services adviseert, installeert en ondersteunt software voor zowel werkstations als servers. U kunt bij ons terecht voor een losse Office licentie of een compleet licentieadvies voor uw organisatie, wij leveren software van verschillende leveranciers.

Slim kiezen

De keuze van software hangt onder meer samen met:

  • uw werkzaamheden
  • uw huidige computerapparatuur
  • uw mobiele en/of thuiswerkenplek ondersteuning
  • veilig werken,
  • nieuwe applicaties,
  • nieuwe functionaliteiten,

Voorkom onnodige kosten

Een punt dat nogal eens vergeten wordt is versie- en licentiebeheer. Dat leidt tot onnodige kosten voor software die al tijden niet meer wordt gebruikt. Win advies in bij Solipsis om een juiste keuze te maken. Wij zijn hier alert op en adviseren u dan ook pro-actief. Aan de hand van een scan laten we u zien hoe functioneel uw ICT-omgeving daadwerkelijk is en waar u kunt op kunt besparen. Neem nu contact op.

sotwareP