Networking

De verbindende factor

Een sterke ICT-infrastructuur is voor elk modern bedrijf van essentieel belang. Bellen, internetten, e-mailen, bestandsuitwisseling etc. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld en dat is het natuurlijk ook. Een goed datasysteem, actieve apparatuur en zorgvuldig gekozen componenten zorgen voor een stabiel en storingsvrij netwerk. Solipsis Managed Services ontwerpt, bouwt en onderhoud ook uw ICT-infrastructuur.

Koppelingen zonder drempels

Een probleemloze communicatie binnen uw organisatie is noodzakelijk om goed te kunnen werken. Optimaal gebruiksgemak is waar een netwerk van Solipsis Managed Services voor staat. Het juiste type bekabeling en een goede aansluiting op lokale netwerkapparatuur (switches) is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel voor een goede performance. Solipsis Managed Services ontzorgt met routing & switching, Wifi en cable management.

de verbinding van een extern (routing) of intern (switching) netwerk dat twee of meerdere netwerken met elkaar verbindt.

het draadloos verbinding maken en het koppelen van mobile devices aan een (bedrijfs)netwerk

het wegwerken van bekabeling ten behoeve van een ergonomische en veilige werkplek, patchen van de aansluitingen.

Hoe wilt u dat ICT u ondersteunt? ICT is er om u vooruit te helpen, ICT-partner Solipsis Managed Services b.v. om u daarbij te ondersteunen. Dat is wel zo comfortabel.

networkingP