Hardware

Hardware;efficiënt gereedschap

Van alles waar ICT uit bestaat, zijn de apparatuur en de programmatuur het meest tastbaar. Optimale daadwerkelijke functionaliteit en beschikbaarheid is van belang voor de productiviteit van uw organisatie. De kosten van hardware worden niet bepaald door de laagste aanschafprijs, maar juist door kwaliteit van inrichting en ondersteuning bij eventuele storingen. Win advies in bij Solipsis Managed Services om een juiste keuze te maken. Heeft u deze al gemaakt? Wij leveren hard- en software van verschillende merken. Neem nu contact op.

Hardware; oog voor kwaliteit en de lange termijn

Uw ICT moet minimaal 3 en liefst 5+ jaar functioneel zijn volgens Solipsis Managed Services. Wanneer u ons inschakelt voor de selectie en levering van de benodigde hardware, kunt u vertrouwen op een kwalitatief aanbod. We stellen gebruiksduur, betrouwbaarheid en garantieregelingen voorop. Zo bent u voordeliger uit door uiteindelijk een betere bedrijfscontinuïteit. Standaardisatie en onderhoudsgaranties spelen hierin tevens een voorname rol.

Business partners

Solipsis Managed Services heeft ruime ervaring met het ondersteuning bieden aan en het leveren van hardware oplossingen van gerenommeerde partners. Bekijk hier onze business partners.

Slim kiezen; hardware

De keuze van hardware hangt onder meer samen met:

  • uw huidige besturingssystemen
  • uw huidige applicaties en bestanden
  • het aantal vestigingen dat u heeft
  • of u mobiele werkplekken en/of thuiswerken ondersteunt/wilt gaan ondersteunen
  • de groeiverwachtingen van uw onderneming
  • beheer van uw hardware

hardware