Connectivity

Voorkom zwakke schakels; stabiele verbindingen

Zijn er meerdere vestigingen en dus meerdere verbindingen? Welke bandbreedte past bij uw organisatie? Connectivity is een onderwerp waarmee Solipsis Managed Services u op een kundige manier verder kan helpen. Zo kijken we bijvoorbeeld met u samen niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst van uw organisatie en bepalen de randvoorwaarden. De goede werking van de processen binnen uw organisatie staan of vallen met een correcte, snelle verbinding. Voorkom zwakke schakels, zorg voor stabiele en storingsvrije verbindingen.

Veilig én snel

Welke connectoren, verschillende type kabels, diverse (rand)apparatuur? Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor uw verbindingsmogelijkheden. Een snelle verbinding afnemen wil niet altijd zeggen dat u deze verbinding ook optimaal kunt benutten. De keuze voor het aantal verbindingen en snelheid is afhankelijk van de behoefte en beschikbare hardware-capaciteit. Uw organisatiewensen, bijvoorbeeld kunnen videostreamen, worden meegenomen in het advies dat Solipsis Managed Services u graag geeft.

Bel een van onze adviseurs voor al uw connectivity vraagstukken.

Type verbinding

Geschikt voor zowel spraak- als dataverkeer, storingvrij en de hoogste haalbare snelheid. Met een glasvezelverbinding verbind u moeiteloos meerdere vestigingen met elkaar zonder tussenkomst van versterkers. Solipsis Managed Services heeft de juiste partners en kennis om uw verbindingstraject vlot te laten verlopen.

Zowel spraak – als dataverkeer, meerdere locaties verbinden op basis van koperen lijnen, acceptabele bandbreedte

veilige verbinding zoals SSL-verbindingen

voor 3G en 4G-gebruik, normaal dataverkeer en videostreaming

connectivity