Cloud

Cloud: bereikbare én betaalbare ICT

Langdurige onderhoudscontracten, updates, beheer, wisselend aantal licenties; vragen die u niet van uw core business moeten afhouden. Dit zijn wel onderwerpen waar u geen rekening meer mee hoeft te houden bij het betrekken van sofware applicaties of een complete ICT-omgeving uit de cloud. U neemt af wat u daadwerkelijk als organisatie benut. Niet meer, niet minder. Solipsis Managed Services zorgt voor de juiste beschikbare portals en desgewenst complete virtuele ICT-infrastructuur. Wel zo comfortabel. Hierover laten we ook graag een klant aan het woord.

Flexibel werken, vaste basis

Uw medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk laten werken? Met de cloud-oplossingen van Solipsis Managed Services zijn uw bedrijfsgegevens en toepassingen overal en op een veilige manier toegankelijk. U kunt inloggen op uw persoonlijke, vertrouwde omgeving ongeacht de locatie of soort device. Met de centraal ingesteld portals heeft u toegang tot de juiste informatie op het juiste moment. Bedrijfsgevoelige informatie wordt uiteraard goed afgeschermd. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Door middel van virtualisatie of hardware integratie bieden we een complete ICT-infrastructuur aan. In deze virtuele laag zitten de servers, de netwerken, opslagcapaciteit en andere infrastructuur onderdelen die we desgewenst ook voor uw beheren. Met deze constructie behoudt de gebruiker de vrijheid over het gebruik van de hardware. 

Bedrijfsspecifieke of reguliere applicaties kunt u vanuit de cloud, via een reguliere webbrowser op uw computer – en in veel gevallen ook vanaf andere devices – gebruiken. E-mail, klantenbeheer of video-applicaties; de mogelijkheden zijn zeer divers. Solipsis begeleid u bij uw keuze en zorgt voor het functioneel beheer en de configuratie van de juiste applicaties. Door de gebruikte moderne techniek zoals AJAX en HTML5 wordt interactieve functionaliteit toegevoegd die in traditionele client-software niet beschikbaar is.

Hoe wilt u dat ICT u ondersteunt? ICT is er om u vooruit te helpen, ICT-partner Solipsis om u daarbij te ondersteunen. Dat is wel zo comfortabel.

storage