Applicatiebeheer

Uw bedrijfsapplicaties technisch laten beheren? Solipsis Managed Services biedt uitkomst.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Gereedschap in goede handen

Binnen uw organisatie wordt er gewerkt met uiteenlopende applicaties. Deze applicaties vormen het digitale gereedschap voor uw organisatie. Net als bij fysiek gereedschap, is het belangrijk uw applicaties in goede conditie te houden. Binnen Solipsis Managed Services neemt de dienst applicatiebeheer voor u deze zorg uit handen.

Actieve monitoring

De applicatiebeheerders binnen Solipsis Managed Services zorgen ervoor dat uw databases en applicaties optimaal blijven presteren. Dit gaat verder dan het installeren van reguliere updates die door leveranciers worden aangeboden. Zo worden de essentiële applicaties binnen uw organisatie actief gemonitord en in het geval van problemen zullen we, samen met de leverancier, een passende en onderbouwde oplossing aandragen.

Maatwerk

Naast het beheer van applicaties, kunt u bij Solipsis Managed Services ook terecht voor een maatwerkoplossing. Solipsis Managed Services beschikt over een aantal enthousiaste softwareontwikkelaars die uw specifieke procesvraagstukken kunnen vertalen naar een passende software oplossing. Of het nu gaat om rapportages, een data-integratie oplossing tussen meerdere applicaties of een complete maatwerkoplossing, we zijn van alle markten thuis en denken graag met u mee om in uw informatiebehoefte te kunnen voorzien.

applicatiebeheerP