managed services

managedservicesP

Alle ICT centraal geregeld

Bij Solipsis Managed Services hebben we ruime ervaring (meer dan 25 jaar) in het slim inrichten en beheersen van uw ICT-omgeving (infrastructuur, applicatie- en databasebeheer). Als klantgericht en resultaat gedreven dienstverlener helpen we u bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht ICT-beleid. Wij doen dit door onze focus te leggen op uw processen (applicaties) en niet op systemen (hardware). Daarnaast spreken we begrijpelijke taal en bieden concrete oplossingen. Bovenal hebben we een realistische blik; oog voor de kosten én het rendement. Een centraal aanspreekpunt voor alle ICT-gerelateerde zaken. Neem contact op voor een kennismaking.

Dynamische ICT

Geen dag, geen uur en soms zelfs geen minuut zonder. ICT vormt het kloppende hart van uw organisatie. Medewerkers en klanten moeten desgewenst dag en nacht gebruik kunnen maken van de bedrijfsapplicaties. Solipsis zorgt voor een goed beveiligde, presterende en constant beschikbare ICT tegen een vaste prijs. Voorbeelden uit de praktijk in klanten aan het woord.

Uw voordelen met Managed Services:

  • bedrijfscontinuïteit; storingsarme, betrouwbare ICT
  • kostenbeheersing; prijszekerheid geen verassingen achteraf
  • kwaliteitsborging; verbeterde criteria voor uw ICT
  • regie: centraal aanspreekpunt van alle partners

Hoe kan ICT u ondersteunen?

Wij werken (op basis van ITILv3 en Prince2) met ons dienstenmodel Services en Solutions.
Services hebben betrekking op diensten die in een terugkerende of continue vorm worden uitgevoerd. Zoals operationeel beheer, het ondersteunen van verstoringen op uw productieomgeving tot het managen van het totale Service Management proces. Solutions zijn de oplossingen die wij bieden als antwoord op verschillende vraagstukken met betrekking tot de ICT-faciliteiten van u als onze klant. Met de Services en Solutions van Solipsis Managed Services voorzien we u van passende oplossingen die bijdragen aan continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Servicedesk, uitwijk, remote support, onsite support, consultancy, contractbeheer; applicatiebeheer, projecten. Bekijk het complete overzicht.

Connectivity, networking; hardware, software, storage, cloud, security, unified communications. Ontdek de verschillende mogelijkheden.